Het zevende bestuur der SV RUIS

Het zevende bestuur der SV RUIS bestaat uit Willeke Leusink, Martijne Kamps, Steef Warmerdam, Eline Jonkman en Jip Meinema. In de periode van oktober 2021 t/m oktober 2022 zullen wij veel leuke, gezellige en leerzame activiteiten te organiseren voor onze leden. Ook tijdens de coronacrisis vinden wij het juist belangrijk om de eenheid en gezelligheid tussen onze leden te behouden.

Willeke Leusink

Voorzitter

Steef Warmerdam

Martijne Kamps

Eline Jonkman

commissaris intern

Jip Meinema

commissaris extern

Willeke Leusink

Voorzitter

Hi, mijn naam is Willeke Leusink, 23 jaar oud, woon in Nijmegen en dit jaar mag ik het voorzitterschap op mij nemen. Op dit moment zit ik in het derde leerjaar en loop ik stage bij Make-A-Wish. Verder hou ik ervan om naar feestjes te gaan en is mijn passie skiën. Zo ben ik in mijn tussenjaar ook een seizoen skilerares geweest.

Vanaf mijn introductieweek ben ik lid van SV RUIS en daarna heb ik de eerste twee jaar bij de externe commissie gezeten. Daarmee hebben we leuke en leerzame activiteiten georganiseerd voor onze leden. Toch wilde ik nog meer uit mijn studiejaren halen en toen kwam de kans om voorzitter te worden van onze mooie studievereniging.

Als voorzitter ben ik het aanspreekpunt van de vereniging. Het is een eer om samen met Martijne, Steef, Eline en Jip het zevende bestuur der SV RUIS te zijn. Het doel van aankomend jaar is om ondanks deze onzekere coronaperiode verbonden te blijven met alle de leden. Door activiteiten, gastcolleges, (netwerk) borrels en feesten willen wij van jouw studententijd een onvergetelijke periode maken. Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt binnen onze vereniging en weet dat je altijd naar mij toe kunt komen als je vragen hebt of gewoon voor de gezelligheid. Ik heb er ontzettend veel zin in om me dit jaar volledig in te zetten voor RUIS. Samen met mijn medebestuursleden gaan we er een fantastisch jaar van maken.

Martijne Kamps

Hallo allemaal!

Mijn naam is Martijne Kamps een 22-jarige derdejaars communicatiestudente uit het Brabantse stadje Grave. In 2019 ben ik begonnen met de opleiding Communicatie. Daar kwam ik voor het eerst met SV RUIS in aanraking tijdens de fantastische introductieweek. Het voelde meteen als een warm bad waar in terecht kwam dus ik dacht: “hier wil ik wel bij horen”. Het bestuur in? Daar moest ik toentertijd nog niet aan denken. Voor wat uitdaging besloot ik bij de Borrelcommissie te gaan. Hier heb ik met heel veel plezier alle leuke borrels georganiseerd, thema’s bedacht, drankacties bedacht en versiering gekocht. Na twee studiejaren begon het toch te knagen. Ik wilde nog meer uit mijn studententijd halen en echt iets kunnen betekenen voor SV RUIS. Dus hier ben ik dan, in het zevende bestuur van SV RUIS!

Sinds oktober vervul ik de functie van secretaris binnen onze mooie studievereniging. Als secretaris houd ik me bezig met de ledenadministratie, notuleren, al het mailcontact met de leden en beheer ik de social media kanalen en de website. Ik heb er ontzettend veel zin in om me dit jaar volledig in te zetten voor RUIS. Samen met mijn fantastische medebestuursleden gaan we er een prachtig jaar van maken!

Steef Warmerdam

Eline Jonkman

Commissaris Intern

Hi allemaal,

Mijn naam is Eline Jonkman, 20 jaar en zit nu alweer in mijn derde jaar van de opleiding.

Na mijn introductiekamp heb ik mij eigenlijk gelijk aangemeld om lid te worden bij SV RUIS. In mijn eerste jaar van de opleiding was ik een RUISje die wel vaker naar borrels ging, maar nog niet mega actief was. In mijn tweede jaar kwam hier verandering in. Ik ging in de externe commissie waardoor ik actief lid werd. Ondanks Corona hebben we met de externe commissie leuke dingen mogen neerzetten voor de RUISjes.

Nu in mijn derde jaar wilde ik graag nog actiever zijn binnen de studie vereniging. Daarom ben ik nu commissaris intern van SV RUIS. Als commissaris intern hou ik mij vooral bezig met alle commissies. Ook ben ik de schakel tussen alle leden en het bestuur en zo zorg ik ervoor dat iedereen zich helemaal thuis voelt binnen onze gezellige vereniging!

Jip Meinema

Commissaris Extern

Hoi allemaal,

Ik ben Jip Meinema, ik ben 20 jaar oud en zit in mijn derde jaar van de opleiding.

Na de introweek heb ik me gelijk aangemeld voor SV RUIS. Ik ben in het eerste jaar nog niet heel actief geweest bij de studievereniging. Pas in mijn tweede jaar begon de behoeft om het studentenleven in te duiken pas echt te borrelen. Ik ben intro-ouder geworden zowel tijdens het coronajaar als afgelopen jaar. Beide waren, ondanks de coronaperiode, erg geslaagd naar mijn mening.

Nu ik al wat langer RUIS lid ben, wil ik me echt gaan inzetten voor de studievereniging. Dit doe ik als commissaris extern. Ik houd me bezig met de gastcolleges en bedrijfsbezoeken die vanuit SV RUIS worden georganiseerd. Dit doe ik met een leuk team van externe commissieleden.

Oud besturen der SV RUIS

Het zesde bestuur