SV RUIS is natuurlijk niets zonder haar commissies. Op dit moment heeft SV RUIS negen top commissies! Dit zijn de introductie-, borrel-, externe-, reis- , mannen- , feest- , promo- activiteiten- en de lustrumcommissie. De commissies zijn gevuld met studenten uit alle leerjaren. Zo leer je naast je studie nog meer nieuwe mensen kennen.

Borrelcommissie

Organiseert de borrels die om de week gehouden worden in onze stamkroeg Bascafé. De borrels van SV RUIS vinden over het algemeen plaats op dinsdagavond. Soms pakken wij tijdens deze borrels wat groter uit en binden we er een thema aan vast.

Deze commissie bestaat uit:

1. Onno Verweij (Voorzitter)
  2. Martijne Kamps
  3. Jobb Geurts

Introcommissie

De naam zegt het al, organiseert de introductie van de september instroom.
In deze commissie zitten:

1. Veerle Schute (Voorzitter)
  2. Sophie Hoogveld
  3. Lot Schraven
  4. Kim de Kloet
  5. Anne Lotte van Belzen
  6. Max Heinzmann
  7. James Tamayo

Lustrumcommissie

De lustrumcommissie is verantwoordelijk voor de viering van het vijf-jarig bestaan van SV RUIS.

Deze commissie bestaat uit:

1. Leanne Wekking (Voorzitter)
  2. Merle Leerkotte
  3.  Lynn Porskamp
  4. Faruk Aslan
  5. Levi van Stiphout
  6. Ellen Egberink

Mannencommissie

Organiseert verschillende dingen voor de mannen van SV RUIS. Deze commissie is tot stand gekomen omdat de studie communicatie voornamelijk bestaat uit vrouwen, maar wij willen niet dat de communicatiemannen zich achtergesteld of vergeten voelen en deze commissie komt op voor de vertegenwoordiging van de mannen van SV RUIS.

De mannencommissie bestaat uit:

1. Tim van den Brink (voorzitter)
  2. Joeri van den Heuvel
  3. Michiel van der Ven
  4. Teun Berndsen

Promocommissie

Promoot SV RUIS op alle fronten. Tijdens de Introductie, tijdens open dagen en op social media… de Promocommissie is erbij!
In deze commissie zitten:

1. Hilde Hamer (voorzitter)
  2. Laura Vasques
  3. Emmy Bours
  4. Jeffrey Hooijer
  5. Okke Snoijkink

Feestcommissie

Organiseert de leukste feesten van alle verenigingen in Nijmegen. Er zullen vier grote feesten gehouden worden dit jaar. Het gala is er daar een van.
In deze commissie zitten:

1. Lois Deckers (voorzitter)
  2. Frans Zuidam
  3. Janneke Munster
  4. Georgette van Dijk
  5. Karen van Dael

Activiteitencommissie

Organiseert de leuke activiteiten binnen RUIS. Voorbeelden van activiteiten zijn: lasergamen, bowlen, bowlen, een sportactiviteit, etc.

In deze commissie zitten:

1. Brigit Teger (Voorzitter)
2. Milou Nijveld
3. Eva Haaima
4. Renee Theuws
5. Bram Kleisterlee

Reiscommissie

Organiseert (minstens) één leuke reis voor SV RUIS. Hierbij kun je denken aan een citytrip en/of wintersport!

In deze commissie zitten:

1. Jim Rosendahl (Voorzitter)
  2. Bram Kleisterlee
  3. Ellen Egberink
  4. Julia Vos

Externe Commissie

Organiseert leerzame activiteiten voor de leden van SV RUIS. Bijvoorbeeld gastcolleges, educatieve uitjes en bedrijfsbezoeken!

In deze commissie zitten:

1. Imre Wiersinga (Voorzitter)
2. Celine van As
3. Willeke Leusink