Het Bestuur

Het achtste bestuur der SV RUIS

Het achtste bestuur der SV RUIS bestaat uit Maythe Bouwman, Fleur van Dijk, Bram van Leeuwen, Kiki de Haas en Anna Bours. In de periode van oktober 2022 t/m oktober 2023 zullen wij veel leuke, gezellige en leerzame activiteiten organiseren voor onze leden. 

Maythe Bouwman

Voorzitter

Fleur van Dijk

Secretaris

Bram van Leeuwen

Penningmeester

Kiki de Haas

commissaris intern

Anna Bours

commissaris extern

Maythe Bouwman

Voorzitter

Hallo RUISjes,
Bij deze stel ik mij, met gepaste trots, heel graag voor als de Voorzitter van SV RUIS.
Mijn naam is Maythe Bouwman en ik ben 21 jaar geleden geboren in het pittoreske dorpje Etten.
Begin dit schooljaar heb ik de Achterhoek ingeruild voor het altijd gezellige Nijmegen.
Dit jaar had mijn derde jaar op de opleiding moeten zijn. Dit derde jaar heb ik een jaartje uitgesteld aangezien ik het idee had, dat ik tijdens mijn eerste twee jaar van de opleiding, vanwege corona, veel te weinig uit mijn studententijd heb kunnen halen. 
En hoe kun je er nou niet beter alles uit halen, dan tijdens je studie bestuurslid van SV RUIS te worden?


Als voorzitter is het mijn doel om iedereen zich welkom te laten voelen. En om de toegankelijkheid en laagdrempeligheid van de vereniging te behouden en te zorgen dat onze leden veel nieuwe en waardevolle contacten opdoen.  Dus mocht je mij op een borrel, activiteit of gewoon op school tegenkomen, je mag mij altijd aanspreken! Graag zelfs : )

Fleur van Dijk

Secretaris

Hallo allemaal,

Mijn naam is Fleur van Dijk, de Sectretaris van SV RUIS. Ik ben 19 jaar oud en ben geboren en getogen in Apeldoorn. Sinds dit jaar woon ik in Nijmegen en daar geniet ik onwijs erg van!
Ik ben dit jaar begonnen aan het tweede jaar van de opleiding, maar ik heb het eerste jaar helaas nog niet achter me gelaten. Ik moet namelijk nog wat tentamens herkansen.

Afgelopen jaar ben ik actief geweest in de Introcommissie en heb ik een fantastische introductie mogen organiseren, een aantal van jullie heeft die ongetwijfeld meegemaakt. Door het organiseren van de intro ben ik erachter gekomen dat ik het onwijs leuk vind om me actief in te zetten voor RUIS en dat ik daarin graag een stap extra zet. 

Ik hoop er een geweldige tijd van te maken, met veel borrels en feesten, maar ook een jaar waarin iedereen zich op zijn plek voelt.

Bram van Leeuwen

Penningmeester

Mijn naam is Bram van Leeuwen, de Penningmeester van SV RUIS. Ik ben 21 jaar, geboren en getogen in het pittoreske Veenendaal. In 2018 heb ik de HAVO afgerond op het Christelijk Lyceum te Veenendaal. Hierna heb ik bewust gekozen om voor een korte periode te gaan werken en in 2019 ben ik begonnen met de studie verpleegkunde op de HAN. Hier ben ik in 2020 weer mee gestopt. In 2021 ben ik weer teruggekeerd naar de HAN voor mijn huidige studie: Communicatie. Momenteel zit ik in de 2e jaar van de opleiding.

Ik ben het 1e jaar van mijn opleiding nog onvoldoende betrokken geweest met SV RUIS. Hier wou ik dit jaar verandering in brengen. Studeren is voor mij veel meer dan het volgen van lessen en het maken van toetsen. Het gaan om de mensen die je leert kennen en de connecties die je opbouwt.

Dit jaar ga ik met uiterste inspanning SV RUIS op financieel vlak vertegenwoordigen. Door verstandig en bedachtzaam om te gaan met ons budget hoop ik mede met mijn bestuursgenoten er voor iedereen een ontzettend leuk jaar van te maken.

Kiki De Haas

Commissaris Intern

Mijn naam is Kiki De Haas en ik ben de Commissaris Intern van SV RUIS. Ik ben 20 jaar oud en derdejaars student. Ik ben opgegroeid in het centrum van Venlo waar ik samen met mijn ouders en zusje woonde. Dit leuke stedje van lol en plezeer heb ik afgelopen jaar ingeruild met het gezellige Nijmegen. Momenteel volg ik de minor Graphic Design aan Fontys in Tilburg en ga ik over een half jaar stage lopen. Waar? Nog geen idee. Ik heb dus een druk jaar voor de boeg, maar vol enthousiasme ga ik deze nieuwe uitdaging aan en heb ik zin om me in te zetten voor deze gezellige studievereniging. 

Afgelopen jaar heb ik me al mogen inzetten in de borrelcommissie en heb ik ondanks corona een aantal leuke borrels mogen organiseren. Ik ben begonnen met studeren midden in de corona periode, dus mijn netwerk op school was vrij klein. Via de intro 2021 en de borrelcommissie heb ik meer nieuwe contacten gekregen binnen RUIS. Nu wil ik me nog meer inzetten en wil ik de verbondenheid en gezelligheid onder RUIS behouden en uitbreiden. 

Als commissaris intern is het mijn taak om alle commissies aan te sturen en klaar te staan als er hulp nodig is. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat iedereen zich thuis voelt binnen deze vereniging. Ik hoop dat dit jaar weer alles door mag gaan na de lange coronaperiode en ik zal samen met alle commissies er alles aan doen om er een top jaar van te maken. Mijn doel is dan ook ervoor te zorgen dat ik betrokken ben bij de leden en commissies. Ik wil zorgen voor meer verbinding tussen de docent en student. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en samenwerking met het bestuur. Dit belooft een mooi jaar te worden!

Anna Bours

Commissaris Extern

Hee hee,

Mijn naam is Anna Boursde Commissaris Extern van SV RUIS. Ik ben 21 jaar, geboren in  het gezellige Ede. Na een half jaar Food en Business gestudeerd te hebben, kwam ik er al snel achter dat dit toch niet echt iets voor mij was. Hierna ben ik Communicatie gaan studeren en ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding, sinds een half jaar woon ik ook in Nijmegen. 
 
Ik ben erg blij met mijn nieuwe functie als commissaris extern bij SV RUIS en voel me vereerd om er dit jaar weer een super leuk jaar van te maken. Ik ben in augustus 2020 lid geworden en ik heb hier veel nieuwe mensen leren kennen. Afgelopen jaar ben ik actief lid geweest en heb ik in de introductiecommissie gezeten, ik heb hier veel ervaring op gedaan en wist al snel dat ik me meer wilde inzetten voor SV RUIS. 
 
Een paar doelen die ik wil bereiken dit jaar zijn het uitbreiden van het netwerk van SV RUIS, nieuwe contacten leggen en educatieve externe activiteiten organiseren. Ik weet zeker dat ik samen met dit nieuwe bestuur er een leuk jaar van ga maken!

Oud besturen der SV RUIS

Het zevende bestuur

okt. 2021 - okt. 2022

Willeke Leusink – Voorzitter

Martijne Kamps – Secretaris

Steef Warmerdam – Penningmeester

Eline Jonkman – Commissaris Intern

Jip Meinema – Commissaris Extern

Het zesde bestuur

JAN. 2020 - SEP. 2021

Paul Harts – Voorzitter

Iris Kars – Secretaris

Ruben Megens- Penningmeester

Sanne Kelderman – Commissaris Intern

Julia Vos – Commissaris Extern

Het vijfde bestuur

Feb. 2019 - Jan. 2020

Max Heinzmann – Voorzitter

Veerle Kuijpers – Secretaris

Jeffrey Hooijer – Penningmeester

Renee Theuws – Commissaris Intern

Karen van Dael – Commissaris Extern

Het vierde bestuur

feb. 2018 - jan. 2019

Merle Leerkotte – Voorzitter

Janne Bresser – Secretaris

Michiel van der Ven – Penningmeester

Leanne Wekking – Commissaris Intern

Teun Berndsen – Commissaris Extern

Het derde bestuur

Feb. 2017 - Jan. 2018

Pim ten Have – Voorzitter

Floor Verkoeijen – Secretaris

Jim Rosendahl – Penningmeester

Daan van der Mark – Commissaris Intern

Lars Kuppen – Commissaris Extern

Juliette Lensen – Commissaris Events

 

Het tweede bestuur

feb. 2016 - jan. 2017

Macha van Gruijthuijsen – Voorzitter

Floortje Dijkman- Secretaris

Eelco van Montfoort – Penningmeester

Fleur Soomers – Commissaris Intern

Danique Oostdijk – Commissaris Extern

Het eerste bestuur

Feb. 2015 - Jan. 2016

Marloes Hazersloot – Voorzitter

Linda Brummelhuis – Secretaris

Julia Neleman – Penningmeester

Loes Jungerius – Commissaris Intern