Het Bestuur

Het zesde bestuur der SV RUIS

Het zesde bestuur der SV RUIS bestaat uit Paul Harts, Iris Kars, Ruben Megens, Sanne Kelderman en Julia Vos. In de periode van februari 2020 t/m januari 2021 zullen wij veel leuke, gezellige en leerzame activiteiten te organiseren voor onze leden. Ook tijdens de coronacrisis vinden wij het belangrijk om de eenheid en gezelligheid tussen onze leden te behouden.

Paul Harts

Voorzitter

Iris Kars

Secretaris

Ruben Megens

Penningmeester

Sanne Kelderman

commissaris intern

Julia Vos

commissaris extern

Ontmoet het zesde bestuur

Paul Harts

Voorzitter

Hey hoi! Mijn naam is Paul Harts, 21 jaar oud uit Nijmegen. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de opleiding Communicatie. Ik zal komend jaar de functie van voorzitter vervullen. Vanaf seconde 1 dat ik tijdens het introductiekamp aankwam was ik verkocht. De gezelligheid, de saamhorigheid en bovenal het familiegevoel binnen de vereniging is precies waar ik naar op zoek was. Ik heb mij daarom meteen ingezet als lid van de mannencommissie, ook ben ik bij elke borrel en activiteit aanwezig geweest. Toen ik werd gevraagd of ik de voorzitter van de vereniging wilde worden was mijn enige twijfelpuntje dat ik bang was dat mijn schoolprestaties eronder zouden lijden. Maar toen bedacht ik me dat ik toch niet veel meer tijd aan RUIS kon besteden dan ik al deed, namelijk vrijwel al mijn tijd. Ik heb er vertrouwen in dat ik er samen met jullie: de leden, de commissies en het bestuur een heel erg mooi jaar van ga maken.

Iris Kars

Secretaris

Hola! Mijn naam is Iris Kars een 25-jarige vierdejaars communicatiestudente uit het Brabantse dorpje Vlijmen. In 2017 ben ik begonnen met de opleiding Communicatie. Daar kwam ik voor het eerst met SV RUIS in aanraking tijdens de fantastische introductieweek. Het voelde meteen als een warm bad waar in terecht kwam dus ik dacht: “hier wil ik wel bij horen”. Het bestuur in? Daar moest ik toentertijd nog niet aan denken. Voor wat uitdaging besloot ik bij de Promocommissie te gaan. Hier heb ik met heel veel plezier Facebook-banners, Instagramposts en aftermovies in elkaar gezet. Na drie studiejaren begon het toch te knagen. Ik wilde nog meer uit mijn studententijd halen en echt iets kunnen betekenen voor SV RUIS. Dus hier ben ik dan, in het zesde bestuur van SV RUIS!

Sinds februari vervul ik de functie van secretaris binnen onze mooie studievereniging. Als secretaris houd ik me bezig met de ledenadministratie, notuleren, al het mailcontact met de leden en beheer ik de social media kanalen en de website. Ik heb er ontzettend veel zin in om me dit jaar volledig in te zetten voor RUIS. Samen met mijn fantastische medebestuursleden gaan we er een prachtig jaar van maken!

Ruben Megens

Penningmeester

Hallo! Mijn naam is Ruben Megens. Sinds februari mag ik met trots mezelf de nieuwe penningmeester van SV RUIS noemen. Ik ben opgegroeid in Ravenstein, maar toen ik in Nijmegen ging studeren was ik al snel dol op de stad. Hier heb ik al langer dan een jaar ook een mooi plekje gevonden. In augustus 2018 begon het RUIS avontuur voor mij. Na anderhalf jaar met heel veel plezier op de studie, maar natuurlijk ook bij de studievereniging, lijkt het me fantastisch om me voor het bestuur in te zetten.

Na de studie marketing & communicatie op het MBO was mij al duidelijk dat communicatie echt iets voor mij is! Toch had ik niet verwacht dat ik op de HAN zo op mijn plek zou zitten. In het eerste jaar van mijn studie ben ik er al achter gekomen wat voor leuke studievereniging RUIS is.
Met de andere top bestuursleden weet ik zeker dat we er meer dan een geweldig jaar van gaan maken. Dit kunnen wij echter niet alleen. Samen met alle leden, maar ook betrokkenen van de studievereniging gaan wij een onvergetelijke tijd beleven. Vol met nieuwe mensen, nieuwe herinneringen en vooral heel veel zin ga ik dit jaar met veel enthousiasme tegemoet.

Sanne Kelderman

Commissaris Intern

Hoi allemaal,
Ik ben Sanne Kelderman, 21 jaar en zit nu in het derde jaar van de opleiding. Voordat ik de opleiding Communicatie ben gaan doen aan de HAN, heb ik eerst 2 jaar PABO gedaan in Doetinchem. Dit bleek toch niet helemaal mijn ding te zijn, al vind ik het onderwijs zelf wel leuk. Na het eerste jaar Communicatie weet ik zeker dat ik de juiste beslissing heb gemaakt.

Sinds het eerste jaar van mijn opleiding ben ik al actief lid bij SV RUIS. Hierbij heb ik mij als eerste ingezet als commissielid van de borrelcommissie. Samen met mijn mede-commissieleden hebben wij veel leuke kleine borrels en themaborrels neergezet. In mijn tweede jaar heb ik in de activiteitencommissie gezeten, maar heb ik maar twee activiteiten georganiseerd. Daarna ben ik namelijk geswitched naar het bestuur van SV RUIS. Ik zet mij in als commissaris Intern voor de vereniging. Als commissaris Intern houd ik mij vooral bezig met de commissies. Samen met de verschillende commissies zorg ik ervoor dat de verschillende activiteiten en borrels goed verlopen. Samen met heel SV RUIS heb ik er zin in om samen er een leuk jaar van te maken!

Julia Vos

Commissaris Extern

Hi! Mijn naam is Julia Vos, de commissaris extern van het zesde bestuur van SV RUIS. Ik ben 22 jaar, geboren in Den Haag, maar al snel heb ik de stad ingeruild voor een rustig dorpje genaamd Herveld. Na een jaar Journalistiek gestudeerd te hebben in Utrecht ben ik over gestapt naar het gezellige Nijmegen. Hier ben ik met open armen ontvangen op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Nu zit ik met veel plezier in mijn derde jaar van de opleiding.

Ik ben augustus 2018 lid geworden van SV RUIS. Hier heb ik veel nieuwe mensen leren kennen. Daarnaast ben ik ook een halfjaar lid geweest van de reiscommissie. Hier heb ik veel ervaring op gedaan.

Het uitbreiden van het netwerk van SV RUIS, nieuwe contacten leggen en educatieve activiteiten organiseren. Dat zijn een paar doelen die ik wil bereiken. Ik kijk er naar uit om samen met dit bestuur, juist in deze tijd, er een mooie periode van te gaan maken!

Oud besturen der SV RUIS

Het vijfde bestuur

Feb. 2019 - Jan. 2020

Max Heinzmann – Voorzitter

Veerle Kuijpers – Secretaris

Jeffrey Hooijer – Penningmeester

Renee Theuws – Commissaris Intern

Karen van Dael – Commissaris Extern

Het vierde bestuur

feb. 2018 - jan. 2019

Merle Leerkotte – Voorzitter

Janne Bresser – Secretaris

Michiel van der Ven – Penningmeester

Leanne Wekking – Commissaris Intern

Teun Berndsen – Commissaris Extern

Het derde bestuur

Feb. 2017 - Jan. 2018

Pim ten Have – Voorzitter

Floor Verkoeijen – Secretaris

Jim Rosendahl – Penningmeester

Daan van der Mark – Commissaris Intern

Lars Kuppen – Commissaris Extern

Juliette Lensen – Commissaris Events

 

Het tweede bestuur

feb. 2016 - jan. 2017

Macha van Gruijthuijsen – Voorzitter

Floortje Dijkman- Secretaris

Eelco van Montfoort – Penningmeester

Fleur Soomers – Commissaris Intern

Danique Oostdijk – Commissaris Extern

Het eerste bestuur

Feb. 2015 - Jan. 2016

Marloes Hazersloot – Voorzitter

Linda Brummelhuis – Secretaris

Julia Neleman – Penningmeester

Loes Jungerius – Commissaris Intern